LED-es benzikút árjelző oszlopok...

     2009. júliusában került sor az első benzinkúti árjelző totem oszlop LED-es átalakítására. A megrendelő elégedettségét kifejezve 2010. áprilisában egy másik benzinkútjának a LED-es átalakítását is kérte.

    
     A hétszegmenses karaktereket SuperFlux LED-ekkel raktuk ki, szeg-mensenként 8db LED-del. A LED meg-hajtó áramkör 24VDC-t kap, ezt ossza le az egyes szegmensekre a kapcsoló tábla.

    
     A kapcsoló tábla több verzióban is készülhet, a meghatározó az ár. Lehet szegmensenkénti kapcsolós, forgókapcsolós, nyomógombos, mechanikus léptetőkapcsolós. Mindegyik verzióhoz rendelhető LED-es, vagy hétszegmensen visszajelzés.

    
A panelek fényereje lehet fix, vagy 5 fokozatban állítható, 4-4 fokozatban állítható nappali és esti fényerő. Egy alkonykapcsoló segítségével automatikusan válthatja a LED-ek fényerejét a nappali és esti viszonyoknak megfelelőren. A kapcsoló segítségével lehet vezérelni az oszlop világítását is.

   
      A paneleket az oszlop adottságainak megfelelően egyedileg készítjük CNC vezérlésű marógépünkön saját műhelyünkben. Az elkészült paneleket vízmentesen szereljük és teszteljük.
Termékeink:
Szolgáltatásaink:
További oldalaink:
R-Soft.hu LEDAuto.hu i-flow.hu tacho-lab.com BENETT.hu
Az oldal üzemeltetője az R-Soft Europa Bt. LED Üzletág. tel: +36-20-571-23-39; email: info@miraled.hu; fax: +36-49-440-291

[Kezdőlap] [Rólunk] [Kapcsolat] [Referenciák] [Termékek]