LED-es csarnok lámpák...
    LED-es csarnokvilágítási lámpáink a legújabb technológiával készült LED lámpatestek. A világítástechnikában használt LED chippek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Mint már azt a többi termékünknél is kihangsúlyoztuk, nem minden esetben lehet kiváltani a hagyományos nagynyomású nátrium, higanygőz és fémhalogén lámpákat a LED-es technológiával. A függeszthető kivitelű LED csarnokvilágító lámpáinkból is rendelkezünk bemutató darabokkal, így ha rendelés előtt szeretné élőben is látni, esetleg kipróbálni, erre lehetőséget tudunk biztosítani.


    A LED-es csarnok lámpáknak számos előnyös tulajdonságai van, mint pl.:
          - Alacsony fogyasztás. Nincs szükség előtét trafóra, ami drága és szintén az áramkörben egy fogyasztó, amin 5 - 6-szor nagyobb veszteséget okoznak, mint a LED vezérlők. A LED-es csarnoklámpáink 30, 50, 60, 70, 80, 100, 150, 200, 250 W teljesítményű LED csippel szerelhetőek, 60, 90, 120°-os fényvető ernyőkkel.
          - Könnyű szerelhetőség. Nincs szükség kondenzátorra vagy drága előtétekre. A LED-es csarnokvilágító lámpáink 1 db LED HIGH POWER egységet tartalmaznak, valamint 1 db vezérlő egységet. A lámpatest tetején kilépő kábelt egyszerűen rá kell kötni a hálózatra, és működtethető is.
         - Tápfeszültség független. A LED-es csarnok lámpák LED-jeit PWM áramgenerátorok hajtják, amelyek 165~265VAC feszültség közt üzemelnek, így tág feszültségviszonyok között is biztosítják a LED-ek maximális fényerejét és élettartamát.
         - Hosszú élettartam. A LED-eknél általában 50.000 óra élettartalomról beszélünk, ez azt jelenti, hogy a LED fényereje a kezdeti fényerő 70%-a alá esik. Ez elméleti számítás, még nem tudták megmérni.
         - Javítható. A LED-es csarnok lámpáink diszkrét elemekből épülnek fel (vezérlő elektronika, lámpatest "hűtés" LED csipp, lámpabúra), bármely alkatrész meghibásodása esetén egyszerűen cserélhető. Cégünk vállalja a garancia időn túli javításokat.


    Sajnos azonban néhány paraméterben alulmarad elődjével szemben, ezek a következők:
          - Drágább a hagyományos csarnokvilágító lámpáktól, így olyan helyeken ajánlott az alkalmazása, ahol állandó megvilágítás szükséges, vagy a nap jelentős hányadában üzemel.

Üdvözöljük a Mira LED.hu oldalon!
                         Mira LED - Minden ami LED....
Termékeink:
tacho-lab.com BENETT.hu

 
R-Soft.hu LEDAuto.hu i-flow.hu
További oldalaink:
Az oldal üzemeltetője az R-Soft Europa Bt. LED Üzletág. tel: +36-20-33-33-945; email: info@miraled.hu; fax: +36-49-440-291
© BENETT WEB 2009-2010 Minden Jog fenntarta. web@benett.hu
[Kezdőlap] [Rólunk] [Kapcsolat] [Referenciák] [Termékek]
Szolgáltatásaink: